mandag 14. desember 2009


Alerede 14 Desember og jeg er heldigvis snart i mål med prosjektene mine, samtidig som "sjefen" og svigerfar installerte peisen i helgen drev jeg med sliping og maling av trappen, den står der nå lys grå og kremfarget og mye triveligere en den var. Peisen ble også utrolig fin, akkurat sånn som jeg ville ha den.
Ha en fin kveld :)
Klem fra

5 kommentarer:

  1. Så fint...dette kommer til å bli lekkert...kjempe flott julestrømpe også!

    SvarSlett
  2. Tusen takk Karna:) Jeg har tegnet plasseringsløsningen selv. Det var egentlig litt for liten plass til den der hvor jeg ville ha den.

    SvarSlett
  3. Så spennende, og peisen ble lekker... Bærums Verk er en fantastisk plass. Var der titt og ofte da jeg bodde i Sandvika i mange år. Særlig flott er det der i disse juletider... Savner å kunne gå her ja...
    Titter innom for å ønske deg en fortsatt fin romjul og et godt nytt år! og så gleder jeg meg til å følge deg videre i 2010... klem fra Mette

    SvarSlett
  4. Jeg tilbringer veldig mye tid i Sandvika da "sjefen" har sitt kontor der nede :) Det er litt traurig og måtte bo så ofte på hotell, men men, hva gjør man ikke for sin kjære. "sigh" Bare så "synd" at Sandvika storsenter ligger rett ved siden av hotellet. I hvert fall for ham.. :););D

    SvarSlett
  5. Sv: Hei Linda =) Wow dette var imponerende =)Er misunnelig på deg som har møtt Russel Brice og klatret Aconcagua =) Begge deler virker veldig fantastisk. Ja jeg tror ikke det finnes mye vondt i han =)
    Ja Everest må du gjøre deg fortjent til, jobbe og trene mot =)
    Veldig fint mål dere hadde med den turen, er noen lignende mål jeg øsnker å være med på med tiden, så det var nok en fin opplevelse, skulle likt å vært med for å si det sånn =)
    Jeg har ikke sett "Blinded on the mountain" desverre men skal få sett den hvis jeg finner den =)
    Stilig at en god venn av deg har klatret Everest to ganger, de fleste gir seg med en gang. Han må sitte på en sinnsykt med kunnskap da =)
    Hvor går veien videre nå da Linda? =)

    Spennende lesing dette her, send meg gjerne en mail en dag =) og lykke til videre=)

    SvarSlett